Од 17.06.2019 почиње трећи по реду Летњи Спортски Камп на Ади „Острво Спорта“.

Јединствен и веома богат летњи београдски спортски програм креиран и организован посебно за предшколску, а посебно за школску децу.

Спортски камп се спроводи радним данима од понедељка до петка као целодневни боравак са оброцима (доручак, ужина, ручак) у спортским активностима или само „Спортско Преподне“ или „Спортско Послеподне“ без оброка.

ИНФРАСТРУКТУРА

Ресторан „Sunset„ је домаћин спортског кампа. Окупљање деце је сваког јутра од 8 до 9 часова као и преузимање у периоду од 16 до 17 часова обавља се у просторијама ресторана „Sunset„.

Све оброке нам припрема и сервира особље ресторана. За обедовање на располагању нам је како башта тако и објекат. У случају лошег времена које је лети углавном краткотрајно и пролазно на располагању нам је цео спрат објекта ресторана, који има површину од преко 300м2, мултифункциналан, погодан и за многе покретне игре и активности. У том простору се организују свакодневно креативне радионице и друштвене игре (шах, дечије карташке игре, не љути се човече, твист и др….), а у случају лошег времена и покретне игре, плесне коореографије…

Програм кампа обухвата све спортове.

Користимо многе предности Аде Циганлије, отворен простор, чист ваздух, боравак у природи, многобројни спортски терени, а све смо зачинили богатим програмом и нашим богатим асортиманом справа и реквизита за децу.

Простор за спортки програм смештен је у хладу и пошумљеним деловима острва…

тако да деца нису директно изложена Сунцу и нема могућности да њихова нежна кожа поцрвени или дође до сунчанице.

Сам програм прилагодљив је свим временским приликама.

ДНЕВНИ ПРОГРАМ
И ВРЕМЕНСКИ РАСПОРЕД
СПОРТСКИХ АКТИВНОСТИ

Окупљање деце је сваког јутра од 8 до 9 часова, а преузимање у периоду од 16 до 17 часова у просторијама ресторана „Sunset„.

  • 8-10ч Игре и доручак

Доручак се служи од 8:30 до 9 у башти ресторана „Sunset„. Након доручка предшколци се играју у паркићу, а школарци елементарних игара.

Од 9:40 су припреме за СПОРТОВЕ НА ВОДИ које почињу око 10ч. Одржавају се искључиво у обезбеђеном делу плаже ресторана. У нашем тиму су два сертификована спасиоца, а трећи је из спасилачког тима Аде који је на столици. Наш тим има 17 година искуства у летњим спортским камповима. Са децом су искључиво селектовани спортски педагози, дипломирани професори спорта и физичког васпитања са потребним знањима и вештинама. Деца која не знају да пливају имају обуку, они који знају усавршавају пливачку технику, играју ватерполо, одбојку или кошарку у води или се забављају са нашим бројним реквизитима.

  • 10-11ч Спортови на води

У зависности од временских прилика и дечијих жеља за спортовима у води, а у периоду између 11 и 11:30 укрцавамо се у возић „АДЕ“ са ужином и прелазимо на другу страну језера, у пошумљени део Аде где нам је поставка спортских активности према недељном програму.

  • 11:15 Возић

Спортске активности одвијају се по многобројним спортским теренима и објектима широм Аде, а у складу са недељним распоредом.

Да ли вам је познат живописнији, интересантнији и разноврснији спортски комплекс? Посебан квалитет овог кампа јесте инфраструктура спортског комплекса на Ади и боравак ваше деце на спортским активностима у природи

  • 11:45 Спортске активности

  • 14 до 14:30 Возић

Oko 14ч завршавамо са спортским програмом и поново се укрцавамо у „АДА ВОЗИЋ“ и одлазимо на ручак који је у 14:30.

  • 15:30 – Изборни програм

  • Креативне радионице;
  • Друштвене иге;
  • Заборављене игре;

Након ручка почиње изборни програм све до преузимања деце.

 

БЕЗБЕДНО ОСТРВО СПОРТА

Деца су највредније што имамо зато смо се побринули да током летњег спортског кампа на Ади безбедност деце буде на првом месту.

Безбедност деце током боравка на летњем спортском кампу је на веома високом нивоу.

Безбедносни систем изграђен за сваку спортску тематску целину посебно, кроз више ланаца сигурности уз специфичне и заједничке задатке свих чланова тима. У тиму се налазе два сертификована спасиоца са посебним задацима у току спортова на води. Трећи спасилац је из редова спасилачког тима Аде, са којима чврсто сарађујемо и у сталној смо комуникацији.

ПРОГРАМ ОСТРВО СПОРТА

Јединствен, богат спортски програм за школску и предшколску децу на Ади. Креирао га је искусан тим педагога и професора спорта Покрета за Здраву Децу, „ПОКРЕТ ЗА ОКРЕТ“- који је надасве познат по безбедном, креативном и квалитетном програму који ужива поверење родитеља.

Програмом кампа обухватили смо све спортове, користећи све што је на Ади доступно, а уз велики асортиман наших спортских справа и реквизита за децу. Простор за спортки програм је у хладу, у пошумљеним деловима острва, а програм прилагодљив тренутним временским приликама.

Високо-професионалан, селектован тим спортских педагога.

Свако од нас поседује многа искуства у различитим спортовима. Свакодневно се бавимо правилним телесним развојем, унапређењем моторичких способности, ширењу спортских умећа и вештина деце узраста од 3 до 12 година кроз многобројне различите спортске програме. Више десетина реализованих спортских кампова у земљи и иностранству чине наш летњи програм и рад јединственим и посебним…..

Зоран Панић

ОРГАНИЗАТОР СПОРТСКИХ ИГАРА СА ЛОПТОМ, СПАСИЛАЦ, БЕЗБЕДНОСТ СПОРТОВА НА ВОДИ
Vasiljevic Marko

Марко Васиљевић

ОРГАНИЗАТОР АТЛЕТСКИХ АКТИВНОСТИ, СПАСИЛАЦ

Стефан Илић

ОРГАНИЗАТОР АКРОБАТИКЕ

Јована Лазић

ОРГАНИЗАТОР ОРЈЕНТИРИНГА, ПЕШАЧЕЊА И СНАЛАЖЕЊА У ПРИРОДИ

Ања Годић

ОРГАНИЗАТОР ЗАБОРАВЉЕНИХ ИГАРА

Јован Лаушевић

ШЕФ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

Митровић Марина

ЕЛЕМЕНТАРНЕ ИГРЕ
Kojic Milan

Милан Којић

ОДГОВОРНО ЛИЦЕ ПРОГРАМА «ОСТРВА СПОРТА»