О Кампу ОСТРВО СПОРТА

Летњи спортски камп ОСТРВО СПОРТА на Ади

Ресторан „Sunset„ је домаћин спортског кампа.

Све оброке нам припрема и сервира особље ресторана. За обедовање на располагању нам је како башта тако и објекат. У случају лошег времена које је лети углавном краткотрајно и пролазно на располагању нам је читава инфраструктура ресторана. Игралишта у хладу, плажа, простор за креативне радионице и друшвене игре у ресторану или у хладу, заклон у случају лошег времена.

Програм кампа обухвата све спортове.

Користимо многе предности Аде Циганлије, отворен простор, чист ваздух, боравак у природи, а све смо зачинили бројним спортским справама и реквизитима за децу.

Простор за спортки програм смештен је у хладу и пошумљеним деловима острва…

тако да деца нису директно изложена Сунцу и нема могућности да њихова нежна кожа поцрвени или дође до сунчанице.

Сам програм прилагодљив је свим временским приликама.

ДНЕВНИ ПРОГРАМ
И ВРЕМЕНСКИ РАСПОРЕД
СПОРТСКИХ АКТИВНОСТИ

Окупљање деце је сваког јутра од 8 до 9 часова, а преузимање у периоду од 16 до 17 часова у просторијама ресторана „Sunset„.

Доручак се служи од 8:30 до 9 у башти ресторана „Sunset„. Након доручка предшколци се играју у паркићу, а школарци елементарних игара.

 • 8-10ч Игре и доручак

Од 9:40 су припреме за СПОРТОВЕ НА ВОДИ које почињу око 10ч. Одржавају се искључиво у обезбеђеном делу плаже ресторана. У нашем тиму су два сертификована спасиоца, а трећи је из спасилачког тима Аде који је на столици. Наш тим има 17 година искуства у летњим спортским камповима. Са децом су искључиво селектовани спортски педагози, дипломирани професори спорта и физичког васпитања са потребним знањима и вештинама. Деца која не знају да пливају имају обуку, они који знају усавршавају пливачку технику, играју ватерполо, одбојку или кошарку у води или се забављају са нашим бројним реквизитима.

 • 10-11ч Спортови на води

У зависности од временских прилика и дечијих жеља за спортовима у води, а у периоду између 11 и 11:30 укрцавамо се у возић „АДЕ“ са ужином и прелазимо на другу страну језера, у пошумљени део Аде где нам је поставка спортских активности према недељном програму.

 • 11:15 Возић

Спортске активности одвијају се по многобројним спортским теренима и објектима широм Аде, а у складу са недељним распоредом.

Да ли вам је познат живописнији, интересантнији и разноврснији спортски комплекс? Посебан квалитет овог кампа јесте инфраструктура спортског комплекса на Ади и боравак ваше деце на спортским активностима у природи

 • 11:45 Спортске активности

Oko 14ч завршавамо са спортским програмом и поново се укрцавамо у „АДА ВОЗИЋ“ и одлазимо на ручак који је у 14:30.

 • 15:30 Након ручка почињу друштвене игре, креативне радионице и заборављене игре све до момента док родитељи дођу по децу.

Деца су највредније што имамо и зато смо се побринули да током летњег спортског кампа на Ади безбедност деце буде на првом месту.

Безбедносни систем изграђен за сваку спортску тематску целину посебно уз специфичне и заједничке задатке свих чланова тима. Ваше малишане ће пазити два сертификована спасиоца са посебним задацима у току спортова на води. Трећи спасилац је из редова спасилачког тима Аде, са којима чврсто сарађујемо и у сталној смо комуникацији.

Јединствен, богат спортски програм за школску и предшколску децу на Ади. Креирао га је искусан тим педагога и професора спорта Покрета за Здраву Децу, „ПОКРЕТ ЗА ОКРЕТ“- који је надасве познат по безбедном, креативном и квалитетном програму који ужива поверење родитеља.

Тим

Високо-професионалан, селектован тим спортских педагога.

Свако од нас поседује многа искуства у различитим спортовима. Свакодневно се бавимо правилним телесним развојем, унапређењем моторичких способности, ширењу спортских умећа и вештина деце узраста од 3 до 12 година кроз многобројне различите спортске програме.

Више десетина реализованих спортских кампова у земљи и иностранству научили су нас да креирамо овај летњи програм на Ади и учинимо га јединственим и посебним. Ваше дете поред целодневне забаве, развија своје социјалне вештине, у интеракцији са вршњацима и другом децом током кампа, развијаће тимски дух, превазићи стидљивост уколико је има, научити и стећи вештине значајне у свакодневници и од користи током читавог живота.

 • Организатор спортских игара са лоптом, Спасилац, Безбедност Спортова на води
 • Организатор спортских игара на води, Спасилац
 • Организатор атлетских активности, Спасилац
 • Организатор Акробатике

 • Организатор орјентиринга,
  пешачења и сналажења у природи
 • Организатор заборављених игара
 • Шеф за Безбедност
 • Миловановић Младен
  Организатор превентивно-корективног програма
 • Марина Митровић
  Елементарне игре
 • Александра Којић
  организатор креативних радионица
 • Одговорно лице Острва Спорта