О Кампу ОСТРВО СПОРТА

Летњи спортски камп ОСТРВО СПОРТА на Ади

БЕЗБЕДНО ОСТРВО СПОРТА

Безбедност деце током боравка на летњем спортском кампу је на веома високом нивоу.


Безбедносни систем изграђен за сваку спортску тематску целину посебно, кроз више ланаца сигурности уз специфичне и заједничке задатке свих чланова тима. У тиму се налазе два сертификована спасиоца са посебним задацима у току спортова на води. Трећи спасилац је из редова спасилачког тима Аде, са којима чврсто сарађујемо и на сталној смо вези.

Јединствен, богат спортски програм за школску и предшколску децу на Ади. Креирао га је искусан тим педагога и професора спорта Покрета за Здраву Децу, „ПОКРЕТ ЗА ОКРЕТ“- који је надасве познат по безбедном, креативном и квалитетном програму који ужива поверење родитеља.

Преузмите недељни програм.

Програмом кампа обухватили смо све спортове, користећи све што је на Ади доступно и велики асортиман наших спортских справа и реквизита за децу. Простор за спортки програм је у хладу, у пошумљеним деловима острва, прилагодљив тренутним временским приликама.

Свесрдну подршку камп добија од стране ресторана „Sunset„.

Инфраструктура објекта Sunset која нам је потребна је на располагању деци и програму; игралишта у хладу, плажа, простор за креативне радионице и друшвене игре такође у хладу, ресторан за оброке деце која су на целодневном боравку, заклон у случају лошег времена. Детаљније

Тим

Високо-професионалан, селектован тим спортских педагога.

Свако од нас поседује многа искуства у разичитим спортовима. Свакодневно се бавимо правилним телесним развојем, унапређењем моторичких способности, ширењу спортских умећа и вештина деце узраста од 3 до 12 година кроз многобројне различите спортске програме.

Десетине реализованих летњих спортских кампова чине наш летњи програм и рад јединственим и посебним.