Недељни програм кампа

Летњи спортски камп ОСТРВО СПОРТА на Ади

Летњи камп на Ади намењен је школској деци од 7 до 12 година и предшколској од 3 до 7година. У њему могу учествовати сва деца, без обзира на претходно спортско умеће и искуство.

Потрудили смо се да програм буде богат, свестран али прихватљив сваком детету.

Наше редовне спортске програме кроз досадашњих 16 година пожртвованог рада похађало је више хиљада деце тако да очекујемо да ће у кампу бити група деце са завидним спортским образовањем и искуством.

Спортови на води одржавају се само у оквиру преподневног спортског програма до 11 најкасније 11:30 у ограђеном и посебно обезбеђеном простору плаже испред објекта „Sunset“. Безбедност како овог дела програма тако и свих је на веома високом нивоу. Уколико дете не жели не мора похађати или похађа само део програма спортова на води који му је интересантан.

Након спортова на води возићем предшколци, а бициклом школска деца прелазе на другу стране Аде у пошумљени део, у хлад, где је поставка спортских активности према предвиђеном недељном програму. У 13 часова је повратак у ресторан „Sunset“ чиме се завршава преподневни спортски програм.

  • У 14ч је ручак за децу која су на целодневном боравку.
  • Од 15 до 16ч су креативне радионице и друштвене игре за децу на целодневном боравку.
  • Од 16ч почиње послеподневни спортски програм.