Ресторан „Sunset„ је домаћин спортског кампа.

Окупљање деце је сваког јутра од 8 до 9 часова као и преузимање у периоду од 16 до 17 часова обавља се у просторијама ресторана „Sunset„. Баш у тим периодима другари су најчешће у веома лепо уређеном паркићу са песком или школарци у ограђеном и уређеном терену за игре са лоптом.

Све оброке нам припрема и сервира особље ресторана. За обедовање на располагању нам је како башта тако и објекат. У случају лошег времена које је лети углавном краткотрајно и пролазно на располагању нам је цео спрат објекта ресторана, мултифункциналан, погодан и за многе покретне игре и активности. У том простору се организују свакодневно креативне радионице и друштвене игре (шах, дечије карташке игре, не љути се човече, твист и др….), а у случају лошег времена и покретне игре, плесне коореографије…

За „Спортове на Води“ који су по програму од 10 до 11ч користимо уређену и обезбеђену плажу ресторана„Sunset„ која има столицу за спасиоца из редова тима Аде, а из нашег тима потичу два преостала спасиоца.

Од 11ч седамо на „Возић Аде“ који нас развози на различите спортске терене у складу са недељним програмом, а око 14 часова враћа назад на ручак.

Ада је један од највећих спортских комплекса са невероватном разноликошћу што нам пружа нестварне услове за веома богат и свестран спортски програм. Скијање наводи нпр. реализујемо у скијашком клубу на крају језера, за вожњу бицикле и ролера – како стазу око језера тако и многе друге стазе на Ади, за боље и искусније возаче, правац према „Београду на Води“, вожња бицикле ван стазе по Ади, а за обуку терене у близини „Бицикл Центра“ који нам стоји на располагању са свим својим гуралицама, бициклама на три или са помоћним точковима, различитих величина и намена којим спроводимо ефикасну и рационалну обуку којом поједини другари у једном дану науче возити бицикл на два точка.

И тако редом за сваки део програма имамо сјајне услове.