Деца су највредније што имамо зато смо се побринули да током летњег спортског кампа на Ади безбедност деце буде на првом месту.

Безбедност деце током боравка на летњем спортском кампу је на веома високом нивоу.

Безбедносни систем изграђен за сваку спортску тематску целину посебно, кроз више ланаца сигурности уз специфичне и заједничке задатке свих чланова тима. У тиму се налазе два сертификована спасиоца са посебним задацима у току спортова на води.

Трећи спасилац је из редова спасилачког тима Аде, са којима чврсто сарађујемо и у сталној смо комуникацији.

Пре спортова на води које завршавамо до 11ч (док није јако сунце) деца се обавезно мажу кремама које ви родитељи припремате у складу са типом коже вашег детета.

Деца нису на сунцу током спортског програма, а ако је то из неког разлога за неко време случај обавезно је ношење, качкета или капе.

Рехидратација се врши константно. Свако дете има своју фашицу за воду која се више пута у току дана пуни свежом пијаћом водом.

Ресторан нам припрема свежу храну од пажљиво бираних намирница који се набављају од поверљивих добављача који испуњавају све стандарде контроле квалитета.

Свака спортска активност због својих безбедносних специфичности се пажљиво припрема са најискуснијим из те области спорта.

Ексцеси се до сада нису дешавали, а највеће повреде су биле огреботине и одеротине које се одмах на лицу места збрињавају од стране особе посебно обучене и припремљене за те случајеве.